HEINE TOTLAND 2023

Heine Totland er en av landets aller travleste entertainere. Han har hatt hovedroller i store musikaler som Mamma Mia!, Buddy Holly, Chess, Jesus Christ Superstar og Les Miserables. Han har også vore programleder i TV-suksessen Det Norske Måltid med Arne Hjeltnes i 3 sesonger og er vinner av Masterchef 2015 på TV3. Våren 2023 gjør han comeback i rollen som "Harry" i musikalen Mamma Mia! på Folketeatret i Oslo. 

Det siste året har han vært aktuell med showet "Heine aleine og To Til" som har høstet stor suksess på Ole Bull Scene i Bergen og på Latter i Oslo. Nye datoer legges ut fortløpende!

Heine har også sitt eget 50 talls Rock & Roll band som spiller landet rundt på store festivaler og kulturhus. Bandet er mye brukt på arrangement og eventer, og kombineres ofte med Heine i rollene som konferansier, entertainer og frontfigur. 

Sammen med bandet kan han sørge for en fantastisk og underholdende festkveld!

Heine gjør comeback i "MAMMA MIA!"

Heine Totland gjør comeback i rollen som “Harry” i MAMMA MIA! Fjorten år er gått siden sist. Nå er han klar for å innta rollen på nytt, når han skal spille en av de tre fedrene til “Sophie” i musikalen! 

Heine skal dele på rollen med Thomas Numme. På grunn av andre prosjekter har ikke Thomas mulighet til å spille rollen hele spilleperioden. “Å være tilbake på Folketeateret er spektakulært på alle måter! Jeg elsker denne scenen, salen og historien her! Jeg gleder meg til å spille Harry igjen!” sier Heine. 

Heine blir å se i musikalen fra nypremieren i april frem til midten av mai. 

"Heine aleine og to til"

Nye datoer i Oslo og Bergen våren 2023!